събота, 9 септември 2017 г.

Рицарски турнир и Бал



Споделете с децата радост и образователни игри  в най-красивата зала в България!

На десетото юбилейно издание, само ден след откриването на учебната година - в събота, на 16.09.2017 в Аулата на СУ "Св. Климент Охридски" - "Академията на Всички Науки" ще посрещнем участници и гости от всички възрасти с вълшебната история на турнира, нови предизвикателства и сценични изпълнения.
Желаете ли да преживеете нещо толкова вълнуващо, необичайно и различно, като срещата на децата с академичната среда под формата на празник и откривателство?

Всичките издания на турнира от 2012г. насам са свързани със стимулиране на нови умения в различни направления и представянето им на игра, завършваща с посвещение, като признание за участието и всеотдайността!
Събитието е вдъхновено от личността на проф.д-р Георги Лозанов и оставеното ни от него наследство, като наука и методика (сугестология и резервопедия).

Стремежът ни е да създаваме отношение към изкуството, културата на общуване, традициите и ценностите, преплетени между съвремието и рицарските времена, свързани с достойнство и чест. Атмосферата на празника е в подкрепа на идеята “Да създадем у децата и младите хора вътрешна опора и увереност в собствените възможности чрез свободата да творят и да опитват.”

За участие и присъствие е необходима предварителна регистрация на: http://praznik.pokajimi.com/
Участниците в игрите се разпределят по име и възраст в различните ордени преди началото между 13:00 и 13:30ч.

Събитието набира дарения за издаването на образователна книжка за малки и големи с историята на турнира и лесни стъпки, въвеждащи децата в четенето с любов. Електронната версия ще се разпространява безплатно, а хартиеният тираж - на деца и организации по реда на записването им.

Следете страничката на турнира за първите илюстровани страници: http://praznik.pokajimi.com/

Екипът на Рицарския турнир обикновено наброява между 20 и 30 души. Ще се радваме да се включите с подкрепа в организацията и като доброволци в реализацията.
Областите са:
- разпространение на поканата;
- подреждане и сглобяване на шатри;
- логистика и украса на залата;
- доставка на вода и лакомства;
- отпечатване и комплектоване на материали за игрите и регламента;
- фотографи и оператори;
- концертна част - покани към музикални и танцови групи, детски школи, изпълнители, които с представянето и с участието си да разгърнат празника
- представители на ордените в рицарските шатри и координатори в залата.

За да могат повече деца да се включат на живо, ви молим да споделите информацията с родители и учители.

За повече информация и детайли, можете да се свържете с нас на мейл: info@pokajimi.com
и телефон 0878106 998, 0897347 067.


Няма коментари: