събота, 10 юни 2017 г.

България пее

България пее

Музикалната лаборатория на Йордан Камджалов отваря отново врати за всички, които искат да пеят. Добре дошли сте на 24 юни!


Световно признатият диригент и приятел на Списание 8 Йордан Камджалов е в основата на любопитен музикален проект, отворен към всеки, който има желанието да пее.
Няколко пъти в годината се провеждат безплатни музикални събития, на които участниците ще имат възможност за звуково колективно преживяване под ръководството на Йордан Камджалов, търсейки общо докосване до света на музиката.

Дойде време за четвъртата среща от поредицата! Организаторите ви очакват на 24 юни 2017 г. от 17 ч в в Сити Марк център за изкуство, София, бул. „Янко Сакъзов" №30.
Желаещите трябва да се запишат на имейл mlzavsichki@gmail.com до 23 юни.

Следете събитието тук.

Новият музикален формат "България пее - Музикална лаборатория за всички" е отговор на големия интерес към концептуалния проект "Музикална лаборатория за човека" и нова стъпка в културната визия на Йордан Камджалов. Основна цел е пробуждането на един от най-мощните архетипи на българина - силата на духа, изкристализирала в изкуство и песен, благодарение на които е оцелявала с хилядолетия. Българският глас се носи в Космоса и по целия свят, превърнал се е в емблема на страната ни.

Настоящият формат дава път на универсалния език на музиката да обедини хора с различни опит, социална, възрастова и професионална принадлежност.

Няма коментари: