четвъртък, 15 април 2021 г.

Камджалов: Какво говорим за Борисов и Слави, цяла Европа вече е едно менте!

Камджалов: Какво говорим за Борисов и Слави, цяла Европа вече е едно менте!

Диригентът коментира ситуацията по света в ефира на "Честно казано с Люба Кулезич"

Ние сме много зле по отношение на администрация, ремонти и т.н., но България се оказа едно от най-свободните места в Европа. Аз днес бях на летището, минах през цялата машина за безобразно правене на пари - тестването, маските, здравната система. Това, което в България не се знае и не се говори за него е, че българските медии са много избирателни, а в Германия например се случват много неща, които се пропускат, може би и от мързел. Това коментира диригентът Йордан Камджалов в ефира на "Честно казано с Люба Кулезич".

"Това, което мога да разкажа от първо лице е, че партньорът на моя професор по астрофизика, който завежда катедрата в университета в Хайделберг. Неговият партньор е изключителен експерт по медицинско право, който пише книги на много високо международно ниво. Той директно призова здравният министър в съда, а след това беше психически тормозен месеци наред и след това го обявиха за психически нестабилен и го изкараха от играта, като го затвориха дори и в здравно заведение", разказа още диригентът.

"Друг лекар, който раздаде бележки на децата в училището, в което учат моите деца, да не носят маски, защото е доказано вредно, го заплашиха със смърт. Впоследствие, за да не го унищожат той замина за Африка със семейството си. Това е бащата на един от съучениците на моя син Кубрат. Този човек има няколко клиники в Хайделберг. Той си заряза работата и просто отиде в Африка. Това дете е просто липсващо от класа на сина ми", каза още той.

"Така че какво говорим какъв е Бойко Борисов, какъв е Слави Трифонов, какви са патриотите. Цяла Европа е във феноменална криза. Не е утешително, но това прави все по-допустимо разбирането, че бедната и смазана България за пореден път ще бъде принудена да даде импулси и да опложда изпаднала Европа. Това се е случило по време на траките, след това по време на богомолите и сега в 21 век ще се случи отново", допълни Камджалов. 

Статията и цялото предаване в Евроком.

Няма коментари: